PASSIE

PASSIE is een gevoel dat rechtstreeks uit het hart komt.

PASSIE creëert ACTIE.

PASSIE stimuleert het maken van moedige keuzes en het bereiken/creëren van wat onmogelijk lijkt.

En het is precies deze PASSIE waaruit DERMO28 is ontstaan. 

Van PASSIE voor concrete en langdurige resultaten.

Van PASSIE voor een huid die glimlacht en schittert van vitaliteit en energie.

Van PASSIE voor leven, gezondheid en schoonheid.

Het is dezelfde PASSIE dat ons al meer dan 20 jaar concrete en tastbare resultaten bezorgt.

Want onze PASSIE is een PASSIE voor resultaten.

dermo28-cosmetic-innovation-filosofia-passione

PASSIE is

BEKWAAMHEID

dermo28-cosmetic-innovation-filosofia-professionalita

DERMO28 is in 1995 ontstaan dankzij een team van professionals dat gespecialiseerd is in het behandelen van de huid.

Ons team bestaat uit cosmeticadeskundigen, artsen, marketingspecialisten en psychologen. Stuk voor stuk experts met een verschillende achtergrond, maar met dezelfde nieuwsgierigheid en verlangen naar ontdekken en innoveren.

Wat ons onderscheidend maakt is het baanbrekende werk dat wordt gedaan in onze DERMO28 onderzoeksfaciliteit, onder leiding van de Italiaanse professor Giampiero Mazzocchetti. Bovendien zijn we ook erg trots op de constante experimenten die worden gedaan in gekwalificeerde faciliteiten, waaronder de Italiaanse Universiteit L’Aquila.

Hierdoor hebben wij het privilege om partner te zijn van internationale vooraanstaande SPA’s en Instituten die ons vertrouwen in het leveren van producten en diensten op een hoog niveau. Met dank aan deze waardevolle samenwerkingen hebben we een unieke ervaring en kennis opgebouwd, waardoor we al meer dan 20 jaar opvallen.

 

PASSIE is

 

TEVREDENHEID

De naam DERMO28 is niet zomaar ontstaan. Cellen hebben namelijk precies 28 dagen nodig om te vernieuwen en vernieuwing staat synoniem voor leven en energie.

Alle producten zijn met precisie bestudeerd om het proces van cellulaire vernieuwing te bevorderen, te onderhouden en te vereenvoudigen. Zodat de huid, ook de vermoeide huid, kan herleven tot een nog mooiere en stralende huid.

De filosofie van DERMO28 is daarom gebaseerd of 2 fundamentele concepten, namelijk CELLULAIRE VERNIEUWING en OPTIMALE HYDRATATIE.

Het geheim van onze DERMO28 onderzoeksfaciliteit bestaat uit het creëren van cosmeticaproducten met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten die geheel veilig zijn en worden toegepast door middel van specifieke en exclusieve procedures, afgestemd op elk huidtype.

Al onze producten zijn wetenschappelijk getest op mensen, omdat we er zeker van willen zijn/ervoor willen zorgen dat elk product betrouwbaar en veilig is en bovendien bewezen effectief.

dermo28-cosmetic-innovation-filosofia-soddisfazione

PASSIE is

EMOTIE

dermo28-cosmetic-innovation-filosofia-emozione

DERMO28 heeft niet alleen de doelstelling om specifieke huidproblemen aan te pakken, maar gaat ook rechtstreeks naar het HART.

Dankzij onmiskenbare texturen en aangename, matige geuren stimuleren onze formuleringen je zintuigen om je te helpen bij het bereiken van een diep en langdurig wellness gevoel.

Doordat de producten gemaks- en gebruiksvriendelijk zijn in dagelijks gebruik, is je ervaring UNIEK en OPWINDEND.

Onze producten zijn gemaakt van emoties en creativiteit: ingrediënten die je niet op de verpakking van producten vindt, maar wat je op je handen voelt, wanneer je DERMO28 gebruikt.

PASSIE is

GEMAAKT IN ITALIE

‘Made in Italy’ is erkend als een symbool van uitmuntendheid, elegantie, schoonheid en kwaliteit.

Voor ons is ‘Made in Italy’ een waarde waarin we geloven die ons voortdurend inspireert. Juist daarom worden de DERMO28 formules ontworpen en geproduceerd in Italië, waarbij we profiteren van de meest innovatieve wetenschappelijke onderzoeken en van de best  presterende technologieën.

Ons sterke punt is onze intense aandacht voor details, het onderzoek naar schoonheid in al haar vormen, de eenvoud en de elegante beleving. Net als verfijnde kleding, passen onze producten zich aan op jouw huid, waardoor u altijd een unieke en onvermijdelijke ervaring beleeft.

Dit alles heeft DERMO28 een internationaal merk gemaakt, wereldwijd erkend en verspreid.

dermo28-cosmetic-innovation-filosofia-made-in-italy

PASSIE is

ETHIEK

dermo28-cosmetic-innovation-filosofia-etica

Ethiek vormt altijd de basis van onze relaties en de kwaliteit van relaties met onze partners en klanten staat bij ons centraal.

Wij geloven dat ethiek de basis is voor het creëren van wellness en welbevinden. Dit zijn waardes die voortdurend onderzocht en beschermd moeten worden.

Wij geloven dat iedereen het recht op welbevinding heeft en precies om die reden hebben we besloten om vanuit ‘DERMO28 CARES’ samen te werken met ‘Need You Onlus’ om de kwaliteit van leven van veel kinderen over de hele wereld te verbeteren.